Chrumkavá kôrka, vláčna a nadýchaná striedka, nezamenitelná chuť. To sú chleby z našej remeselnej pekárne Franz, v ktorej dbáme na výber surovín, poctivú ručnú prácu a tradičné postupy našich predkov. A dávame do toho naše srdce.

V predajni nájdete kváskové produkty z našej výroby, upečené priamo na mieste s vlastným kváskom a lokálnymi múkami zo slovenského mlynu.

 

Na dobré sa dlho čaká. Táto veta vystihuje našu výrobu, pri ktorej dbáme o pravidelnú dennú kontrolu nášho kvásku, ktorý je nositeľom chuti a kvality našich chlebíkov. Cesto spracovávame na drevených stoloch a správne vymiesené ho ukladáme do ošatiek, v ktorých fermentuje celú noc. Na druhý deň bochníky cesta ručne vkladáme do dokonale rozpálenej pece a za pomoci vodnej pary chlebík rovnomerne rastie a vytvára chrumkavú kôrku.