Menu

Chlebík Franz – dlhá, až 20 hodinová fermentácia, výrazná kôrka, striedka s veľkými okami. To je náš Franz, ktorý robíme pre Vás v troch verziách – čisto pšeničný , pšenično- ražný a Franz z celozrnnej špaldovej múky.

Pšenično-ražný chlebík – chlebová klasika v dvoch veľkostiach, s pridaním rasce do cesta pre zlepšenie chuti.

Tekvicový chlieb – skvelá hokkaido tekvica zapečená v ceste spolu s tekvicovými semiačkami. S jemne kyslastou chuťou kvásku dáva nezabudnuteľnú kombináciu

Zemiakový chlieb – ďalšia tradičná kvásková paráda z našej pekárne. Predvarené zemiaky pridávame na konci miesenia, tak aby sa zachovala ich štruktúra v ceste.

Špaldovo – ražný chlebík – alternatíva pre Vás, ktorý majú radi charakteristickú chuť ražnej múky v kombinácii s hladkou špaldovou múkou. Nie je taký nadýchaný ako jeho pšeniční kamaráti, ale napriek tomu je veľmi obľúbený.

 

Prídite sa teda presvedčiť aj Vy, že sme sa naozaj snažili. Vybehnite si k nám ráno po dobrú obloženú bagetu z durum múky, alebo rýchly snack do ruky na cestu do práce alebo školy. A samozrejme. nezabudnite si zobrať svoj kvalitný a poctivo pripravený kváskový chlebík. Je to totiž svojim spôsobom zázrak…